Technisch CRM Consultant

 • Consultants
 • Oosterhout, Nederland

Technisch CRM Consultant

Functieomschrijving

Ga jij aan op technische uitdagingen en wil je daarmee bijdragen aan het verder brengen van projecten bij onze klanten? Kom het Aurea CRM team versterken als Technisch CRM Consultant en deel uitmaken van hét technisch geweten binnen Bluedesk CRM!


Als Technisch CRM Consultant werk je in nauwe samenwerking met onze Business Consultants aan CRM implementatie-, doorontwikkeling- en optimalisatieprojecten. Daarnaast ondersteun je de Service Studio bij complexere, technische vraagstukken (eerste- & tweedelijns support). Als Technisch CRM Consultant ben je ook mede verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze Aurea CRM producten en oplossingen. Je vertaalt hierbij product vraagstukken in technische ontwerpen, die vervolgens onder jouw leiding worden gerealiseerd (zowel het technische aspect als de business implementatie). En, als technisch geweten, ben je natuurlijk dé aangewezen persoon om zelf actief bezig te zijn met kennisontwikkeling en tegelijkertijd te zorgen voor een goede kennisdistributie binnen Bluedesk CRM.


De blauwe draad in je dag

Na een check-in met het team ga je samen aan de slag. Dat kan natuurlijk vanuit huis, of bij ons op kantoor, maar bij voorkeur samen met je team op één locatie. Op de ene dag ga je aan de slag om projecten te realiseren waar onze klanten gelukkig van worden, uiteraard binnen tijd en budget! Op andere dagen werk je aan het verder brengen van een eigen project; waarin jij de lead neemt in het doorontwikkeling van een bestaand product. Je zorgt ervoor dat je alle beschikbare kennis tot je neemt en vertaalt dit in ons product. Je vindt het heerlijk om de ruimte te krijgen om overal in te duiken, we laten je dan ook zwemmen! Maar zorgen er ook voor dat je niet verzuipt. Tussendoor haak je even aan om je collega’s verder te helpen bij een technisch complex vraagstuk, waarbij je de juiste stappen uitstippelt waar het team mee verder kan. Met een tevreden gevoel kijk je terug op een diverse en gave werkdag!


Wil je wat meer weten over Bluedesk CRM? Check onze website! Maar onze kernwaarden zeggen nog wel het meest over ons: 

 • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen (gecommitteerd, flexibel & pragmatisch)
 • We groeien samen (mensen, klanten & partners)
 • We zijn leergierig, creatief en scherp (technologie, processen & ontwikkelingen)

Functievereisten

 • Je hebt minimaal een afgeronde technische HBO opleiding in de richting van IT
 • Je bent van nature geïnteresseerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen
 • Je bent niet bang om technisch de diepte in te duiken
 • Je hebt meerdere jaren CRM ervaring. Ervaring met Aurea is geen vereiste
 • Je vindt het gaaf om jezelf te blijven ontwikkelen, nieuwe kennis te vergaren en over te dragen naar je collega's
 • Je beheerst een projectmatige manier van werken, waarmee je zaken echt verder kan brengen