Salesforce Projectmanager (Senior)

 • Service Studio
 • Oosterhout, Nederland

Salesforce Projectmanager (Senior)

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het managen van uitdagende Salesforce projecten en wil je daarmee bijdragen aan onze missie en dus een succesvolle groei van onze klanten? Kom het team versterken als Salesforce Projectmanager, waarmee je dé organisatorische schakel gaat vormen binnen Bluedesk CRM!


In deze rol vorm je dus hét aanspreekpunt van de Salesforce projecten binnen Bluedesk CRM, en werk je aan de implementaties bij onze klanten. Jij bent de persoon in het team die de projecten juist, volledig en op tijd oplevert. Je zorgt voor een goede planning en draagt verantwoordelijkheid voor de budgetten. Ook zorg jij voor een soepele communicatie en vertaling van de vragen van de klant naar het team en andersom. Je vertaalt samen met je team van consultants en technische specialisten de productvraagstukken van de klant naar ontwerpen, die vervolgens onder jouw leiding worden geïmplementeerd. Hierbij helpt je de consultants ook nog en handje mee in de configuratie. Hiermee zorgen jullie voor een goede adoptie van Salesforce en streef je naar een tevreden klant!


De blauwe draad in je dag

Na een check-in met het team ga je aan de slag, dat kan natuurlijk vanuit huis, of bij ons op kantoor. Vervolgens check je in bij een van je klanten. Je zorgt dat de klant up-to-date is over de vorderingen en je beantwoord die ene vraag die zij nog had. Daarna is het tijd voor een kennismaking met een nieuwe klant. Met veel energie neem je hem mee in de planning, de aanpak en vraag je vervolgens ook zijn verwachtingen uit. Wel zo handig als je weet hoe deze samenwerking zo succesvol mogelijk kan worden! Tussendoor blus je nog wat ‘brandjes’ samen met het team. Uiteindelijk bleek het mee te vallen en besef je weer hoe fijn jullie als team samen kunnen werken. Tot slot rond je ook nog eens dat complexe project succesvol af. Met een tevreden gevoel kijk je terug op een diverse en gave werkdag!

Wil je wat meer weten over Bluedesk CRM? Check onze website! Maar onze kernwaarden zeggen nog wel het meest over ons:

 • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen (gecommitteerd, flexibel & pragmatisch)

 • We groeien samen (mensen, klanten & partners)

 • We zijn leergierig, creatief en scherp (technologie, processen & ontwikkelingen)

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding op het snijvlak tussen business en IT.
 • Je hebt ervaring in een Projectmanagement rol en weet heel goed hoe je diverse stakeholders moet managen en verschillende ballen in de lucht moet houden
 • Je hebt meerdere jaren CRM ervaring, en specifiek natuurlijk binnen Salesforce.
 • Je hebt inmiddels ook de nodige certificeringen. Technische kennis is een plus, maar niet noodzakelijk om in deze rol te stappen. Wel de interesse en wil om met het team mee te configureren.
 • Je vindt het gaaf om jezelf te blijven ontwikkelen en je weet goed om te gaan met feedback. Zo zorg je er ook voor dat alle learnings met het team gedeeld worden om zo nóg succesvoller te worden in de oplevering van goede projecten.
 • Je werkt graag binnen de non profit branche
 • Kennis van Converse, NPSP en Scrum is altijd een plus.