Junior Salesforce Consultant

 • Consultants
 • Oosterhout, Nederland

Junior Salesforce Consultant

Functieomschrijving

Ga jij aan op technische uitdagingen en wil je daarmee bijdragen aan het verder brengen van projecten bij onze klanten? Kom het team versterken als Junior Salesforce Consultant, waarmee je onderdeel wordt van hét technisch geweten binnen Bluedesk CRM!


In deze rol ben je dus onderdeel van het technisch geweten binnen Bluedesk CRM, en werk je aan technische implementaties en ontwerpen binnen projecten, in nauwe samenwerking met onze Business Consultants en andere Technische Consultants. Daarnaast ondersteun je de Service Studio bij complexere, technische vraagstukken (eerste- & tweedelijns support). Als Salesforce Consultant ben je ook verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van producten en oplossingen. Je vertaalt hierbij productvraagstukken in ontwerpen, die vervolgens onder jouw leiding worden gerealiseerd (zowel het technische aspect als de business implementatie). En, als technisch geweten, ben je natuurlijk dé aangewezen persoon om zelf actief bezig te zijn met kennisontwikkeling en tegelijkertijd te zorgen voor een goede kennisdistributie binnen Bluedesk CRM. 


De blauwe draad in je dag

Na een check-in met het team ga je aan de slag, dat kan natuurlijk vanuit huis, of bij ons op kantoor. Vervolgens ga je samen met een collega aan de slag om een sterk technisch ontwerp neer te zetten als basis voor een project. Tussendoor werk je aan het verder brengen van een eigen project; waarin jij de lead neemt in het doorontwikkeling van een bestaand product. Je zorgt ervoor dat je alle beschikbare kennis tot je neemt en vertaalt dit in ons product. In de middag haak je aan bij een complexer ticket op de Service Studio, waarbij je de juiste stappen uitstippelt waar het team mee verder kan. Met een tevreden gevoel kijk je terug op een diverse en gave werkdag!


Wil je wat meer weten over Bluedesk CRM? Check onze website! Maar onze kernwaarden zeggen nog wel het meest over ons: 

 • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen (gecommitteerd, flexibel & pragmatisch)
 • We groeien samen (mensen, klanten & partners)
 • We zijn leergierig, creatief en scherp (technologie, processen & ontwikkelingen)

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding (of hoger) in de richting van IT
 • Je hebt een eerste basis aan CRM ervaring, en specifiek natuurlijk binnen Salesforce
 • Je staat open om meer Salesforce kennis te vergaren m.b.v. certificaten
 • We zoeken iemand die van nature geïnteresseerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen
 • Je vindt het gaaf om jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe kennis te vergaren. Dit weet je vervolgens ook goed door te vertalen naar de andere collega's
 • Je beheerst een projectmatige manier van werken, waarmee je zaken echt verder kan brengen