Overslaan naar content

CRM Applicatie Specialist Salesforce

Oosterhout, Noord-Brabant, NederlandBlueforce

Functieomschrijving

Ga jij technische uitdagingen op het snijvlak van business en IT graag aan? Ben jij hét visite kaartje van Bluedesk door ons paradepaardje, de service studio naar een hoger niveau te tillen? Kom het team versterken als CRM Applicatie Specialist, voor het Salesforce CRM team!


In deze rol maak jij het verschil voor de klanten van Bluedesk CRM en ben je onderdeel van de Service Studio. Je zorgt dat de Studio beschikbaar en bemand is, je beantwoordt beheer en support vraagstukken en draait mee in (kleine) projecten.  We zijn continu bezig om onze servicegraad te verhogen en dat doen we samen als team, met jou als belangrijke spil.


De blauwe draad in je dag

Na de daily check-in met het team ga je aan de slag; vanuit huis, op kantoor of bij de klant dat stemmen we samen af, net wat handig is. Zelfstandig of samen met het team los je support vraagstukken en uitdagingen op. Je schakelt met verschillende klanten, beantwoordt de telefoon, houdt de KPI's in de gaten en trekt aan de bel als ze onder het gewenste niveau komen. Je vindt het heerlijk om de ruimte te krijgen om overal in te duiken, we laten je dan ook zwemmen! Maar zorgen er ook voor dat je niet verzuipt.
Je werkt maximaal twee dagen mee aan (kleinere) projecten en je overige tijd besteedt je om bij te leren over de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor kun je het team, projecten en klanten verder kan brengen. Die tevreden klant zorgt ervoor dat jij voldaan je werkdag afsluit!


Wil je wat meer weten over Bluedesk CRM? Check onze website! Maar onze kernwaarden zeggen nog wel het meest over ons: 

  • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen (gecommitteerd, flexibel & pragmatisch)
  • We groeien samen (mensen, klanten & partners)
  • We zijn leergierig, creatief en scherp (technologie, processen & ontwikkelingen)

Vereisten

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Drie jaar ervaring met Salesforce is een vereiste: minimaal Salesforce admin certificering, sales- en service cloud is een pré
  • We zoeken iemand die van nature geïnteresseerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen en zich wil ontwikkelen als generalist
  • Je beheerst een gestructureerde manier van werken en bent analytisch sterk
  • Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden en werkt proactief en servicegericht
  • Je bent kritisch en durft door te vragen om echt achter de wensen en behoeften van klanten te komen

of