Accountmanager New Business

 • Sales / Commercieel
 • Oosterhout, Nederland

Accountmanager New Business

Functieomschrijving

Ga jij de uitdaging aan om Bluedesk CRM te laten groeien en op commercieel vlak verder te brengen? Kom het team versterken als Accountmanager New Business en realiseer onze groeistrategie!


In deze rol ben je verantwoordelijk voor het initiëren en binnenhalen van nieuwe klantrelaties, zodanig dat onze vastgestelde New Business groeistrategie wordt gerealiseerd. Hierbij richt je je met name op de NGO-sector, die voor ons erg belangrijk is. Om dit te bereiken, heb je een actieve rol in het bewerken van leads naar potentiële klanten. Hierbij krijg je ruimte voor jouw eigen creativiteit en ideeën om dit op een effectieve manier te doen. Vervolgens doe je er alles aan om deze potentiële klanten aan Bluedesk CRM te binden, en hen tegelijkertijd verder te helpen bij het scherp krijgen van hun eigen business vraag en advies m.b.t. CRM systemen. Naar aanleiding van pre-sales gesprekken neem je de lead in het geven van demo's, eventueel in samenwerking met een CRM Consultant, om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening zichtbaar te maken. Uiteindelijk vertaal je de behoefte van klanten naar een passend voorstel, met gespecificeerd budget, een afgebakende scope & aanpak en de passende software oplossing. Met jouw kennis en ervaring breng je dit tot een goed einde, en zorg je voor een goede overdracht voor het team om met het project aan de slag te gaan. Tijdens het project en de implementatie blijf je contact houden met de klant en het projectteam.


De blauwe draad in je dag

Na een check-in met het team ga je aan de slag; dat kan natuurlijk vanuit huis, of bij ons op kantoor. Je start daarna met het uitwerken van een creatief plan m.b.t. lead-generatie, die de komende periode moet gaan bijdragen aan nieuwe potentiële klanten. Daarna pak je de tijd voor het opvolgen en kwalificeren van eerder binnengekomen leads. Daarvan breng je er een naar de volgende fase, waarvoor je aan de slag gaat met een passende demo die hún uitdaging oplost. Voor een andere potentiële klant evalueer je de gegeven demo en maak je een passend voorstel; die je nog even challenged met de technisch consultant op haalbaarheid. Nadat het voorstel op een goede manier door de potentiële klant is ontvangen, rond je met energie de werkdag af! 


Wil je wat meer weten over Bluedesk CRM? Check onze website! Maar onze kernwaarden zeggen nog wel het meest over ons: 

 • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen (gecommitteerd, flexibel & pragmatisch)
 • We groeien samen (mensen, klanten & partners)
 • We zijn leergierig, creatief en scherp (technologie, processen & ontwikkelingen)

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een commerciële  richting
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een Sales rol, met daarbij een goede trackrecord
 • NGO's zijn ons grootste speelveld; ervaring met deze sector is een grote pre
 • Bij ons gaat het natuurlijk om CRM implementaties. Ervaring met het verkopen van dienstverlening rondom software implementaties is daarom een grote pre
 • Je bent ondernemend; signaleert mogelijkheden, weet deze actief te beïnvloeden en daarbij verantwoordelijk risico's te nemen
 • Je bent natuurlijk klantgericht, en weet hen in jouw enthousiasme mee te nemen
 • Je bent resultaatgericht en met deze instelling draag je actief bij aan het realiseren van de groeistrategie